Επιστροφή Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών χωρίς να διευκρινίσετε τους λόγους. Για την τήρηση της προθεσμίας υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας πείτε ότι ασκείτε το δικαίωμά σας υπαναχώρησης πριν από την λήξη της υπαναχώρησης.Πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα αμέσως αλλά σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία θα μας ενημερώσετε για την υπαναχώρηση από την σύμβαση πώλησης, και σε κατάλληλη συσκευασία.

Η προθεσμία αυτή θεωρείται ότι πληρείται εάν στείλετε τα προϊόντα πριν από την λήξη της προθεσμίας αυτής. Εάν υπαναχωρήσετε από μια σύμβαση πώλησης κατά την διάρκεια της περιόδου υπαναχώρησης, θα επιστρέψουμε όλες τις πληρωμές που λάβαμε από εσάς για την αγορά του προϊόντος, (υπό τον όρο ότι το επιστρεφόμενο προϊόν αντιστοιχεί στην πλήρη παραγγελία και εφόσον το προϊόν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει.), το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, από την ημερομηνία που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως περιγράφονται πιο πάνω.Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρούμενων 8eu που αφορούν το κόστος αποστολής επιστροφής και συσκευασίας του προϊόντος.

Για αυτή την επιστροφή χρημάτων θα χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την πραγματοποίηση της αρχικής συναλλαγής.Μπορούμε να παρακρατήσουμε την επιστροφή μέχρι να έχουμε παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα.
Θα πρέπει να πληρώσετε μόνο για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των προϊόντων, εφόσον η μείωση της αξίας οφείλεται σε λανθασμένους χειρισμούς εκ μέρους σας, κατά την εξακρίβωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων.
Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Δεν έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης για προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγείας ή υγιεινής έχουν καταστραφεί ή έχουν φθορές και όταν το καρτελάκι του προϊόντος έχει αφαιρεθεί μετά την παράδοση.
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος.

Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310513496 καθημερινά 10:00-14.00 .

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα